Datum objave: 17. Svibanj 2013

Završni skup koalicije SDP,HNS i HSLS za Grad Šibenik održan u Kazalištu

Diana Ferić
Diana Ferić

Predizborni skup kandidacijske liste za Gradsko vijeće SDP-HNS-HSLS pod nazivom  ‘Naš si ponos Šibeniče!’ održan je sinoć u šibenskom Kazalištu, a na njemu je, kao potorora, bio I Tonino Picula.

Kada je prije četiri godine godine koalicija SDP-HNS predložila dr. Antu Županovića kao kandidata za gradonačelnika Šibenika poručili smo svom gradu i svojim sugrađanima ‘Šibeniče mo’š ti bolje!’. Znali smo da stanje u kojem se tada nalazio naš Grad ne može i ne smije biti sudbina Šibenika. U zadnje četiri godine dokazali smo da Šibenik ima snagu, ljepotu koja koja privlači i budućnost koja inspirira. Tu snagu su prepoznali i naši novi partneri iz Hrvatske socijalno-liberalne stranke koji su odlučili podržati pozitivnu promjenu u Šibeniku i na ovim izborima se pridružiti koaliciji koja podržava dr. Antu Županovićaenju Izbornog stožera dr- Ante Županovića. 

Gradonačelnik dr. Ante Županović je na skupu  napomenuo kako je prije četiri godine Grad bio u komi, uspavan, bez ikakve budućnosti te da su za to bili krivi  ljudi koji nisu brinuli o Šibeniku. To je, kazao je, bio jedan od razloga  zbog kojeg  se uključio u politiku.
“Dokazali smo da Šibenik više ne kleči nego da ponosno stoji na nogama te je danas čast biti Šibenčaninom. U Gradu Šibeniku smo konsolidirali financije, doveli smo ljude od struke, napravili smo Banj, doveli Terraneo i otvorili vrata ostalim festivalima, izgradili školu na Meterizama, izgradili i proširili gospodarku zonu Podi, doveli vodu na Boraju, sanirali smo Bikarac, izgradili kolektor u Njivicama, izgradili spomenik Draženu Petroviću i još mnogo toga. Vjerujem da ćemo i sljedeće četiri godine voditi ovaj grad jer je toliko projekata iza nas, na svakom koraku u ovom gradu u posljednje četiri godine vidljivo je kako živimo u sredini koja se mijenja, koja raste, koja napreduje, a u planu su i mnogi drugi projekti i zato s punim pravom i uzdignutom glavom možemo reći: ‘Naš si ponos Šibeniče!’, rekao je u prepunom  šibenskom kazalištem šibenski gradonačelnik dr. Ante Županović.

 

Iz kategorije: Vijesti