Datum objave: 15. Svibanj 2013

IZBORI 2013 Stipe Petrina darovao Šibenčanima koncert „Colonie“

Diana Ferić
Diana Ferić

Stipe Petrina: „Lijepo sam vam sve rekao i nacrtao prije četiri godine. Niste mi vjerovali. Ne morate ni sada ali pazite za koga glasujete ali pazite da vas opet ne prevare!“                                                                                                                                                                                                                

Stipe Petrina, načelnik općine Primošten, kandidat za tu funkciju i na predstojećim izborima te nositelj svojih nezavisnih lista u nekoliko jedinica lokalne samouprave uključujući i Grad Šibenik, večeras je u sklopu svoje izborne kampanje održao izborni skup u Šibeniku tijekom kojeg je Šibenčankama i Šibenčanima darovao koncert popularne „Colonie“. Žestoki nastup Indire Vladić, njenih plesačica i akrobatskih plesača oduševio je više od tisuću Šibenčana, a Stipe Petrina je prije koncerta kratko i efektno predstavio svoju izbornu listu za Šibenik i svoj već dobro poznati izborni program.
„Lijepo sam vam sve rekao i nacrtao prije četiri godine. Niste mi vjerovali. Ne morate ni sada ali pazite za koga glasujete ali pazite da vas opet ne prevare!“ – kazao je Stipe Petrina u svom obraćanju Šibenčanima te ih pozvao da glasuju za koga god žele od kandidata za župana osim „za one koji i dalje žele ostati s vama“, a u Gradu Šibeniku za bilo koju nezavisnu listu koja će se pošteno držati svojih izbornih obećanja.
Osim u glazbi „Colonie“, klapa i primoštenskog kulturno – umjetničkog društva Šibenčani su na predizbornom skupu Stipe Petrine mogli uživati u srdelama s gradela, dobroj hrani i besplatnom pivu.

Iz kategorije: Vijesti