Datum objave: 14. Svibanj 2013

Proglašeni najbolji sportaši u Županiji - nema GKK Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivan Zoričić iz Karate kluba Drniš proglašen je najboljim sportašem Šibensko-kninske županije dok je Antonija Mišura iz Jolly JBS-a prva u ženskoj kategoriji. Najbolja ekipa je Ženski košarkaški klub Jolly JBS,a najbolja momčad su košarkaši Jolly Jadranska banka. Najboljim županijskim sportašima nagrade su dodijeljene danas u Gradskoj vijećnici  u organizaciji Šibensko - kninske županije i Županijskog saveza sportova.

Antonija Mišura je izostala sa svečanosti dodjele jer je na putu, a muška ekipa Jolly –a nije stigla na svečanost jer su, kako je objašnjeno, ostali zaključani u svlačionici jer je pukao ključ u bravi.

Nakon dodijele u javnosti su se čulu komentari I kritike budući da među laureatima nema GKK Šibenika koji je ostvario veliki pothvat I ušao u prvu ligu.
Priznanja su dodijeljena I najperspektivnijim mladim sportašima u prošloj godini te zaslužnim sportskim djelatnicima I to: Natku Giljeviću, Borisu Paškvalinu i Rajku Matiću.

Posthumno su priznanja dobili Dražen Marin, igrač i trener iz Drniša koji je cijeli svoj život posvetio drniškom DOŠK-u, a s oduševljenjem je prihvaćena vijest da je posthumno nagrađen I Josip Slamić Primo za svoj 40-godišnji rad u košarci.
Posebna nagrada dodijeljena je i NK Šibeniku za 80 godina postojanja. Vinko Oroz iz Kluba sjedeće odbojke Knin dobio je posebno priznanje kao sportaš s invaliditetom.
 

Iz kategorije: Vijesti