Datum objave: 14. Svibanj 2013

Najbolji maturanti nagrađeni godišnjim ulaznicama u NP "Krka" koje su od danas u prodaji

Diana Ferić
Diana Ferić

Javna ustanova Nacionalni „Krka“ od danas je uvela godišnje ulaznice za taj nacionalni park, a prvi su ih, i to na poklon, dobili najbolji šibenski maturanti: Robert Ljubić, Karlo Radečić, Roko Orlović, Tomislav Kovačev, Antonija Roca, Ante Smolić, Mirela Tabula, Ines Grubišić, Željko Tanfara, Andrea Nakić, Ivana Kisić, Monika Buzuk i Božana Vučemilović-Alegić.. Svi oni dobili s u pod vije ulaznice s tim da drugo mogu pokloniti kome god žele. Uručio im ih je Tonči Restović, ravnatelj JU NP „Krka“. On je  prvi i  kupio godišnju ulaznicu i tako simbolično označio početak njihove prodaje.

Svečanost promocije godišnjih ulaznica u NP Krka uveličali su košarkaši GKK Šibenik koji su se plasirao u prvu košarkašku ligu te dječje plesne skupine Stars i Balans iz Šibenika, Škola salse Beso iz Knina i Udruga Zajednički razvoj  Šibenika UNIDEV.

Godišnjim ulaznicama JU NP „Krka“ želi motivirati žitelje Šibensko-kninske županije kako bi mogli posjećivati Nacionalni park „Krku“ kad god požele uz više nego prihvatljivu cijenu. Podsjećamo godišnja ulaznica koja vrijedi za cijelo područje NP „Krka“ stajat će samo 99 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu od sedam do četrnaest godina. Godišnja ulaznica glasi na ime vlasnika i vrijedi uz obvezno predočenje osobne iskaznice, omogućava neograničen broj ulaza u nacionalni park. Od danas može se kupiti u Upravi JU „NP Krka“ u Šibeniku, te ispostavama JU „NP Krka“ u Skradinu, Drnišu i Kninu.

Iz kategorije: Vijesti