Datum objave: 14. Svibanj 2013

Ne propustite Sajam cvijeća u Dalmareu 18. svibnja

Diana Ferić
Diana Ferić

Trgovački centar Dalmare priređuje 18. svibnja  Sajam cvijeća, sadnica i vrtnog uređenja. Ta izložbeno-prodajna manifestacija namijenjena je svima onima koji se bave hortikulturom, uzgojem cvijeća i sadnica, a naglasak je na uređenje vrta i opremanju vrtova, okućnica i terasa turističkih objekata, od velikih objekata i apartmanskih naselja pa do malih turističkih objekata, u cilju podizanja kvalitete turističke ponude. Stoga se na sajmu očekuje veliki broj sudionika iz turističkih djelatnosti.

Sajam će se održati na otvorenom platou Dalmare centra – ulaz jug, nulta etaža (pored Mc'Donaldsa).

Od jutarnjih sati, pa sve do zalaska sunca,tijekom sajamske subote, posjetitelji će moći vidjeti, a i vrlo povoljno kupiti, dekorativno bilje, sadnice, sjemenski materijal, vrtni namještaj i pribor, opremu i mehanizaciju za hortikulturu, opremu za zalijevanje, posude za sadnju i dekoraciju biljaka, te umjetničke predmete tematski vezane uz cvijeće.
Izlagači na sajmu su: Merkur, Yisk, Zelenilo i Vrtni centar Dubrava.

Organizator priprema i dvije nagradne igre, jednu putem Facebook društvene mreže - „Ovo je moj Zeleni kutak“ i drugu Sajamsku nagradu (za posjetitelje/kupce tijekom sajma).
Nagradna igra putem Facebooka je već krenula i traje do kraja sajma, a sve što je potrebno je poslati fotografiju svog zelenog kutka, okućnice ili  balkona, a nagradu izlagača osvaja vlasnik fotografije koja dobije najviše 'lajkova' na Facebooku.

Iz kategorije: Vijesti