Datum objave: 13. Svibanj 2013

Nacionalni park "Krka" uveo godišnje ulaznice od samo 99 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Godišnju ulaznice za stanovnike Šibensko-kninske županije koja će vrijediti za cijelo područje Parka, a stajat će samo 99 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu od 7 do 14 godina  uvodi Javna ustanova NP Krka. Želja im je stanovnicima područja na kojem se taj nacionalni park nalazi omogućila da ga bez većeg izdatka često posjećuju np "Krka" i u njemu uživaju. Prvi će takve ulaznice dobiti na pokolon najbolji maturanti  u Šibensko - kninskoj županiji. Bit će im svečano uručene  sutra na Skradinskom buku. 

"Godišnja ulaznica glasi na ime vlasnika i vrijedi za 2013. godinu. Podrazumijeva neograničen broj ulaza tijekom istog razdoblja uz obvezno predočenje osobne iskaznice.
Može se kupiti u Upravi JU „NP Krka“ u Šibeniku, te ispostavama JU „NP Krka“ u Skradinu, Drnišu i Kninu.
Kako bi primjereno obilježili uvođenje godišnjih ulaznica organizirati će se prigodan program prilikom kojeg će najboljim maturantima iz Šibensko-kninske županije biti darovane po dvije godišnje ulaznice, jedna na osobno ime i druga na ime osobe po izboru maturanta, pod uvjetom da ima prebivalište u Šibensko-kninskoj županiji", prioćili su iz Javne ustanove NP "Krka".

Prvu godišnju ulaznicu kupit će ravnatelj JU „NP Krka“  Tonči Restović na recepciji kod pristaništa brodova na Skradinskom buku i tako simbolično označiti  uvođenje  godišnje ulaznice. 

Iz kategorije: Vijesti