Datum objave: 09. Svibanj 2013

Tomislav Karamarko: “Pobjeda HDZ-a u Šibensko-kninskoj županiji i Šibeniku podrazumijeva se."

Diana Ferić
Diana Ferić

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko s najbližim suradnicima posjetio je danas Kistanje, franjevački samostan na otoku Visovcu, Drniš i Šibenik te šibenski Adriatic boat show.                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 Tomislav Karamarko, predsjednik Hrvatske demokratske stranke danas je bio u cjelodnevnom posjetu Šibensko – kninskoj županiji. U pratnji najbližih suradnika jutros je u povodu blagdana sv. Nikole posjetio Kistanje gdje se sastao s  članovima općinskog odbora HDZ-a Kistanje, a zatim s njima otišao i na sveto misno slavlje koje je predvodio mons. Želimir Puljić zadarski nadbiskup. Nakon toga posjetio je franjevački samostan na otoku Visovcu i Drniš gdje je podjelio iskaznice novim članovima svoje stranke. U Šibeniku se Karamarko ispred hotela „Jadran“ družio s čelnicima HDZ-a Šibensko – kninske županije, čelnicima i dužnosnicima općinskih i gradskih organizacija HDZ-a te kandidatima za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika Šibenika na predstojećim lokalnim izborima, a razgledao je i Adriatic boat show na šibenskoj rivi.
U kratkom obraćanju novinarima Karamarko je kazao kako je zadovoljan dosadašnjim tijekom izborne kampanje i izvješćima koja nedvojbeno potvrđuju da se HDZ diže iz, kako je kazao, ponora poraza na prošlim parlamentarnim izborima.
„Napravili smo velik posao i očekujemo da će HDZ na predstojećim izborima pobijediti i u mnogim općinama, gradovima i županijama u kojima do sada nije bio na vlasti. Pobjeda na izborima u Šibensko – kninskoj županiji i Šibeniku, naravno, podrazumijeva se,“ kazao je Karamarko. 

Iz kategorije: Vijesti