Datum objave: 04. Svibanj 2013

FOTO:ŠGF proslavio 4. rođendan u Domalda

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski građanski forum, na sebi svojstven i prepoznatljiv način, proslavio je sinoć u caffe baru Domald četvrti rođendan uz ukusnu, domaću spizu, izvrsnu glazbu Nina Nimca i Martin Thomas i opuštenu atmosferu u kojoj su druženje i ugodna ćakula bili na prvom. mjestu.

Svu su hranu pripremile članice i članovi ŠGF –a, hit su i ovog puta bile njoke s pašticadom od divljači njihovog člana Veljka Paklar koji je odavno potvrdio kao vrstan kuhar. Iako je bila riječ o rođendanu udruge koja sa svojom nezavisnom listom već četiri godine sudjeluje u Gradskom vijeću i političkom životu Šibenika na proslavi nije bilo puno njihovih kolega. Kao i svake godine pridružili su im se šibensko – kninski župan Goran Pauk te saborski zastupnik i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Petar, a pozivu su se odazvali i Ivan Ninić, Anita Bara i Anita Škugor Kodžoman.

Vlado Kužina, predsjednik ŠGF u svom je obraćanju prisutnima bio vrlo kratak zahvalivši građanima Šibenika, kako je kazao što ih „četiri godine trpe“.
Ta udruga, kao grupa građana, na predstojećim lokalnim izborima ima svog kandidata za gradonačelnika Grada Šibenika, Emila Guberinu, a izlazi i kao prije 4 godine sa svojom listom za Gradsko vijeće.

Iz kategorije: Vijesti