Datum objave: 03. Svibanj 2013

Dugodišnji direktor HNK Šibenik Marko Karađole dao ostavku

Diana Ferić
Diana Ferić

Marko Karađole, direktor Nogometnog kluba Šibenik, podnio je neopozivu ostavku na tu funkciju. Izvijestio je o tome novinare na današnjoj konferenciji za novinare, nakon što su trener Petravić i igrač Marina najavili sutrašnje gostovanje u Dugopolju, prenosimo s portala Radio Šibenika.
Nakon redovite najave utakmice koja momčadi predstoji sutra, pred novinare je stigao Marko Karađole i kazao: „Ovdje ispred vas objavljujem da sam podnio ostavku na mjesto direktora nogometnog kluba Šibenik. Razlozi su isključivo i iskreno zdravstveni. U nemogućnosti praćenja sadašnje situacije u klubu, a koja se bitno odrazila na moj zdravstveni bilten. Sa zdravljem se nije igrati pa sam poslušao liječnike koje sam kontaktirao i kad sam sve skupa stavio na stol bilo je moguće samo jedno, da podnesem ostavku.
„Zahvaljujem se svim ljudima koji rade u NK Šibeniku na suradnji, zahvaljujem se članovima uprave od kojih sam imao podršku. Mom predsjedniku Pauku sam već prošli tjedan najavio da ću tijekom ovog tjedna podnijeti ostavku. Ostaje još samo da Uprava moja kad se nađe to samo potvrdi, ne da prihvati, jer nema što prihvaćati. Moja je odluka konačna“, dodao je Karađole koji je na funkciji direktora kluba sa Šubićevca bio od 15. listopada 2004. godine.

FOTO: www.hnksibenik.hr

Iz kategorije: Vijesti