Datum objave: 02. Svibanj 2013

Maloljetnik iz Vodica među četvoricom osunjičenih za proizvodnju i promet drogama

Diana Ferić
Diana Ferić

Maloljetnika iz Vodica te 24-godišnjeg srbijanskog  državljanina, 19-godišnjaka  iz Vodica i 20-godišnjaka iz Solina osumnjičila je policija  za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. 
Osumnjičenog  maloljetnika su 29. travnja ove godine  u Vodicama je zatekli  162 grama marihuane koju je policijskim službenicima dragovoljno izručio. 
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni maloljetnik tu drogu nabavio od 20-godišnjaka koji je istu skrivao u kući kojom se koristi 24-godišnjak iz Srbije.
Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku je 29. travnja pretražili su njegovu kuću u Srimi i u njoj pronašli  oko 146  grama  marihuane i ukupno 800 sjemenki izgleda karakterističnog za indijsku konoplju .

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je  osnovana sumnja da je 19-godišnjak iz Vodica,od studenog prošle godine do konca travnja ove godine u četiri navrata pribavljao  marihuanu od 20-godišnjaka koju je čuvao u kući kojom se koristi 24-godišnjak.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju svi osumnjičeni su uz kaznenu prijavu nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu predani u pritvorsku policijsku jedinicu.
 
 

Iz kategorije: Vijesti