Datum objave: 29. Travanj 2013

HDZ- ov kandidat Željko Burić i danas kontrolirao zdravlje Šibenčana

Diana Ferić
Diana Ferić

Dok je dr. Ante Županović, SDP - ov kandidat za gradonačelnika Grada Šibeniak sadio cvijeće s djecom pokraj Oš "Tina Ujevića" njegov glavni oponent dr. Željko Burić, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika , provjeravao je koliko su Šibenčani zdravi.  Mjerio im je ne na Vidicima krvni tlak i razinu šećera  u krvi.

„ Često smo lijeni baviti se sami sobom i vlastitim zdravljem, a takav stav moramo nužno mijenjati.  Stres proizveden modernim tempom života definitivno narušava cjelovitost ljudskog organizma, zato se moramo boriti u očuvanju zdravlja na prvom mjestu redovitim pregledima, fizičkim aktivnostima koje rasterećuju i zdravom prehranom koja tijelu daje potrebnu energiju i vitamine“, rekao je dr. Burić.
Akciji su se odazvali brojni građani Vidika iskoristivši i priliku upoznati se i razgovarati s gradonačelničkim kandidatom, s njim je bio i mr.sc. Danijel Mileta, kandidat za zamjenika gradonačelnika Šibenika. Gradonačelnički kandidat dr. Željko Burić, po zanimanju liječnik, već je u nekoliko navrata u sličnim akcijama upozoravao građane na važnost prevencije zdravlja. 
Akciju je organizirao Gradski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice, priopćili su iz izbornog stožera dr. Željka Burića.
 

Iz kategorije: Vijesti