Datum objave: 29. Travanj 2013

FOTO: Gradonačelnik Ante Županović s učenicima zasadio cvijeće oko OŠ „Tina Ujevića“

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović, sa svojim zamjenicima Frankom Vidovićem i Petrom Baranovićem, pomogao učenicima zasaditi cvijeće i oplemeniti novouređeni okoliš škole „Tina Ujevića“.                                                                                                                                                                                

Akcija sadnje cvijeća i hortikulturnog oplemenjivanja novouređenog okoliša oko Osnovne škole „Tina Ujevića“ koja je trebala biti provedena prije tjedan dana u povodu obilježavanja Dana planeta Zemlje ali je bila odgođena zbog kiše, provedena je danas. Gradska uprava osigurala je sadnice cvijeća, trajnica i mediteranskog bilje, a zajednički su ih posadili učenici škole „Tina Ujevića“ koje je predvodio ravnatelj Ozren Matić i gradski dužnosnici na čelu s gradonačelnikom dr. Antom Županovićem.

Gradonačelnik je kazao kako radovi na uređenju okoliša škole te tog dijela gradske četvrti Baldekin još nisu dovršeni, ali je da je napravljen veliki pomak u oplemenjivanju tog prostora koji je desetljećima bio zanemaren i zapušten.
Lijepo vrijeme iskoristila su i djeca iz dječjih vrtića „Jutro“, „Kućica“ i „Radost“ pa su s malim zakašnjenjem ali iskreno i od srca na svoj način obilježila Dan planeta Zemlje.
 

Iz kategorije: Vijesti