Datum objave: 27. Travanj 2013

FOTO:Ivan Zak otvorio sezonu u vodičkoj Makini, uživao i župan Pauk

Diana Ferić
Diana Ferić

Mladi hrvatski  pjevač Ivan Zak napunio je, kako se i očekivalo, vodičku konobu i caffe bar Makina koji je njegovim nastupom sinoć otvorili svoja vrata u ovoj sezoni. Među brojnim posjetiteljima uočili smo i župana Gorana Pauka i pročelnika njegovog ureda Novicu Ljubičića.

Obožavatelji tog mladog pjevača pjevali su, plesali, i zabavljali se, a mnoge djevojke su stalno palile svoje fotoaparate i iz minute u minutu su slikali Zaka. Kulminacija je nastala kada je je osoblje konoba Makina prekinulo Zakovu pjesmu i čestitalo mu njegov 34. rođendan te su mu na bini rođendansku tortu i šampanjac.

Vlasnik Konoba i caffe bara Makina Boško Kranjac rekao nam je da je sam birao pjevača za jučerašnji koncert, i koncert je poklonio svim svojim prijateljima i poznanicima.
Ivan Zak nije krio da je oduševljen što su ga pozvali na sinoćnje veliko otvorenja kluba i otvorenje još jedne lude ljetne sezone u Vodicama. Pohvalio nam se da će ove godine pjevati na CMC festivalu u Vodice te da će za desetak dana rado nastupiti na humanitarnom koncertu u Šibeniku pod nazivom „Za našu dicu“. Najavio je i da će uskoro izaći njegov novi album.

Večeras i sutra u Makini će nastupiti tamburaši, a do kraja sezone se svakog tjedna imati barem jedna „veliki“ koncert. U tom kultnom klubu vodička kpala Godimenti uskoro će predstaviti pjesmu koju su snimili  košarkašem Ronaldom Rossom.
 

Pripremila: Alina Roca

Iz kategorije: Vijesti