Datum objave: 23. Travanj 2013

"Gradski parking" proslavio rođendan druženjem s građanima

Diana Ferić
Diana Ferić

Besplatnim parkingom na šibenskoj rivi časti danas tvrtka „Gradski parking“ sve vozače u povodu svog 12. rođendana koji su obilježili i prigodnim druženjem s građanima u Caffe baru Azimut.

Želja im je svoje usluge približili građanima, ali i od njih čuti primjedbe i prijedloge o tome što napraviti kako bi bilo više reda i sigurnosti u prometu, u čemu važnu ulogu igraju osigurana parkirališta. Na druženju su bili i zaposlenici "Gradskog parkinga" te članovi Nadzornog dobora, a vrijedna je za istaknuti i gesta Siniše Burića, direktora "Zelenila", također gradske tvrtke, koji se odazvao pozivu kolega.

Građani koji su i prije dolaska u Azimut čuli za to događanje pohvalili su tu izravnu komunikaciju „Gradskog parkinga“ s građanima, a jednako su reagirali i oni koji su se slučajno zatekli u tom popularnom gradskom caffe baru. Ugodno su ih iznenadili  jazz glazba saksofoniste Željka Andrića, pogotovu u to doba dana  te fritule i Skradinska torta čime ih je počastio „Gradski parking“. „Ovom gestom želimo obilježiti još jednu obljetnicu našeg uspješnog poslovanja, te uživati u proljetnom jutarnjem koncertu s našim sugrađanima“, kazala je Lovorka Bujas, direktorica „Gradskog parkinga“ koja je, kao domaćin tog druženja, razgovarala s građanima i sve počastila kriškom „Skradinske torte“.

Iz kategorije: Vijesti