Datum objave: 22. Travanj 2013

HSLS koalira sa SDP-om i HNS-om i u Gradu Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

„Šibenski HSLS je jednoglasno odlučio priključiti se pobjedničkoj koaliciji SDP-HNS u Gradu Šibeniku jer želi sudjelovati u pozitivnim promjenama koje je ona pokrenula“, kazao je Siniša Bušac predsjednik GO HSLS-a Grada Šibenika.                                                                      

Šibenska Hrvatska socijalno – liberalna stranka nakon što je stupila u koaliciju SDP_HNS na razini Šibensko – kninske županije danas je službeno postala koalicijski partner i na razini Grada Šibenika. Koalicijski sporazum potpisali su Franko Vidović u ime koalicije SDP-HNS i Siniša Bušac Franko Siniša Bušac, predsjednik HSLS-a Grada Šibenika.

„Na predstojeće lokalne izbore izlazimo sa zajedničkom listom i jedinstvenom podrškom zajedničkom kandidatu za gradonačelnika dr. Anti Županoviću. Zahvaljujem HSLS-u što je prepoznao vrijednost dosadašnjeg rada SDP-a i HNS-a u Gradu Šibeniku i pridružio nam se u zajedničkom radu na boljitku Šibenika“, kazao je Franko Vidović.

„Odlučili smo pristupiti pobjedničkoj koaliciji SDP-HNS jer želimo sudjelovati u procesu pozitivnih promjena koje je koalicija započela. Ovaj sporazum ne predstavlja samo udruživanje radi zajedničkog izlaska na izbore nego i početak trajne suradnje na ostvarivanju zajedničkih projekata kojima je cilj bolji i ljepši život u Šibeniku“, obrazložio je Siniša Bušac.
  
Gradonačelnik Šibenika i kandidat koalicije SDP-HNS_HSLS za gradonačelnika Šibenika i u narednom mandatu izrazio je na današnjem javnom potpisivanju koalicijskog sporazuma 
zadovoljstvo zbog toga što se „ova naša mala-velika koalicija širi i osnažuje“ te kazao da se nada da će građani Šibenika prepoznati ono što su SDP i HNS do sada uspješno radili i da će započete promjene nastaviti ostvarivati i u naredne četiri godine.
 

Iz kategorije: Vijesti