Datum objave: 21. Travanj 2013

Košarkaši Jolly JB i nogometaši Šibenika pobjedili u gostima

Diana Ferić
Diana Ferić

Košarkaš Jolly Jadranske banke Ronald Ross  ubacio je  tricu doslovno u  posljednjim sekundama sinoćnje utakmice  sa Zadrom u  Višnjiku i donio pobjedu Šibenčanima. Utakmica je završila rezultatom 71:73. Ekipe su i igri bile izjednačene po kvaliteti, za rezultat se izmjenjivao, malo u korist domaćina, malo u korist gostiju sve do dramatične završnice i Rossovog preciznog pogotka, nakon što su domaći košarkaši promašili koš.
Ross je ujedno i najefikasniji igrač utakmice s 29 koševa, a u redovima Jolly JB slijedio ga je Katura s 10 pogodaka. U sljedećem kolu Jollijevci igraju i Zagrebu protiv istoimene ekipe.

Pobjedu su u gostima zabilježili i nogometaši Šibenika koji su jučer igrali u Zelini protiv NK Zelina.Od početka su imali prednost te su  već u petoj minuti poveli s  0:1, golom Slavice. Domaći igrače iznenadila je brza prednost  Šibenčana pa su pokušali igrati agresivnije, ali nisu uspjeli zatresti mrežu protivničke ekipe.  U 79. minuti  drugi gol za Šibenčane dao je Tomić i  rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice. U sljedećem kolu NK Šibenik na Šubićevcu dočekuje HAŠK.

Nakon dva nerješena rezultata nogometaši Šibenika jučerašnjoj pobjedom stekli su šansu za dobar plasman u 2. HNL.
 

Iz kategorije: Vijesti