Datum objave: 19. Travanj 2013

Gradonačelnik dr. A. Županović pozdravio sudionike Izborne skupštine Hrvatske parking udruge

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon jučerašnje Izborne skupštine u Vodicama i današnjeg razgledavanja Šibenika predstavnici hrvatskih tvrtki koje se bave upravljanjem parkiralištima bit će gosti komunalnog poduzeća „Škovacin“ u Rogoznici.                                                                                                                                                                                    

Predstavnici svih hrvatskih tvrtki i komunalnih poduzeća koja se bave upravljanjem parkiralištima i organizacijom tzv. prometa u mirovanju nakon što su sinoć sudjelovali u radu Izborne skupštine Hrvatske parking udruge u Vodicama gdje im je domaćin bilo Gradsko poduzeće za upravljanje nekretninama „Vodice“, danas su posjetili Šibenik i razgledali njegove znamenitosti. Njihov domaćin, poduzeće „Gradski parking“ omogućio im je da upoznaju Šibenik na najbolji mogući način, a prije zajedničkog ručka u „Gradskoj vijećnici“ pozdravio ih je i zaželio im dobrodošlicu gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović.

Popodne će, kako je planirano, sudionici Izborne Skupštine Hrvatske parking udruge posjetiti zaleđe Primoštena i Rogoznicu gdje će im domaćin biti komunalno poduzeće „Škovacin“.
Izborna Skupština Hrvatske parking udruge osobito je značajan skup čiji bi zaključci i odluke itekako trebali zanimati sve žitelje gradova i naselja u kojima je organizirano upravljanje parkiralištima, gospodarenje javnim prostorima pogodnim za parkiranje vozila i rješavanje pitanja prometa u mirovanju. Naime na skupu u Vodicama raspravljalo se, između ostaloga, o novim zakonskim odredbama koje se tiču te djelatnosti, a trebale bi im omogućiti djelotvornije upravljanje parkiralištima i poboljšanje kvalitete života u urbanim sredinama. 
 

Iz kategorije: Vijesti