Datum objave: 18. Travanj 2013

Akcija PU Šibensko - kninske:Sport i kultura kao alternativa ulici

Diana Ferić
Diana Ferić

Želeći mladima u Šibeniku pokazati da je bavljenje sportom i drugim aktivnostima bolje riješenje od provođenja slobodnog vremena na ulici, Policijska uprava Šibensko kninska pokrenula je projekt "Ulica i alternativa". U sklopu tog projekta sutra će u sportskoj dvorani na Baldekinu biti održana manifestacija pod nazivom "Sajam mogućnosti" na kojoj će biti predstavljani brojni šibenski sportski klbubovi i kulturno - umjetničke udruge u koje se mladi mogu uključiti i koje su alternativa ulici. 

Prema zamisli organizatora, u dvorani na Baldekinu od 10. 30 do 12. 00 sati  svoj će rad djeci nižih razreda osnovnih škola, koja će doći u pratnji svojih učitelja. prikazati brojne  udruge i sportski klubovi, a pružit će im i sve potrebne informacije kako bi im motivirali da izaberu neku od prezentiranih sportskih ili kulturnih aktivnosti.

Kao sastavni dio tog projekta  večeras će u Gradskoj knjižnici u Šibeniku biti otvorena izložba likovnih radova učenika prispjelih na natječaj na temu "Kako provodim slobodno vrijeme". Stručno povjerenstvo odabralo je 12 najboljih radova, za koje će učenici dobiti po tri nagrade iz svake kategorije, a nagrada je godišnja članarina u klubu po vlastitom izboru.

Iz kategorije: Vijesti