Datum objave: 16. Travanj 2013

Čitatelji "Šibenik tm-a" doniraju put mladih Šibenčana na Nordkapp

Diana Ferić
Diana Ferić

Čitatelji časopisa „Šibenik tim“, koji su na nedavnoj proslavi njegovog 3. rođendana u Uzoriti  za najbolji Šibenski i Šibensko – kninski pijat  šibenskih političara  glasovali s  posebnim bonom,  donirali su ukupno 550 kuna četvorici mladih Šibenčna koji u četvrtak kreću u osvajanje  najsjevernije točke Europe – Nordkappa, a put će sponzorirati i izdavač Šibenik tima, tvrtka Moć komunikacije d.o.o. 

Četvorica mladih Šibenčana zaljubljenika u putovanja - Nikola Baraka, Krešimir Ivić, Ante Malenica i Marko Plenča Mudrić-  proći će na tom putu kroz 12 država i u svakoj će promovirati svoj grad što je prepoznala i Turistička zajednica Grada Šibenika.“Želja nam je da kroz ovo putovanje promoviramo Šibenik kao turističko odredište pa smo tako dogovorili suradnju sa Turističkom zajednicom grada Šibenik. Tijekom putovanja u svim većim gradovima ćemo dijeliti promotivne turističke materijale o Šibeniku, na automobilu će biti katedrala sv.Jakova i promotivne reklame o Šibeniku. Ponudili smo da se uključi i Hotelskom naselju Solaris“, kažu u toj udruzi. 

Sjediše Hrvatskog kluba putnika je u Šibeniku,a cilj im je  promicati  putovanja među mladima kako bi stjecali nova znanja, postali  tolerantniji i spremniji kako za životne tako i poslovne izazove.

Do sada su bili na ekspediciji „60 dana oko svijeta“ kroz 16 zemalja, a pripremaju i novu ekspediciju „90 dana po svijetu“ na koju kreću početkom kolovoza ove godine. U međuvremenu im je cilj Nordkapp prema kojem kreću 17. travnja,a  vraćaju se u Šibenik  2. svibnja.
odgovor kako su zainteresirani i očekujemo da ćemo s njima do početka tjedna sve definirati

Iz kategorije: Vijesti