Datum objave: 12. Travanj 2013

HDZ, HSP dr. A.Starčević i Blok umirovljenici zajedno pozivaju Šibenčane na izbore za EU

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski HDZ, HSP dr. A. Starčević, Blok umirovljenici zajedno, Udruga žena HDZ-a „Katarina Zrinska“ te mladež HDZ-a i HSP dr. A. Starčević pozivaju Šibenčane da na izborima za Parlament EU glasuju za kandidate na njihovoj objedinjenoj listi.                                                                                                                                            

Kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika dr. Željko Burić i Danijel Mileta, župan Goran Pauk i Anita Aužina predsjednica Udruge žena HDZ-a Šibensko – kninske županije „Katarina Zrinska“  dana su javno pozivali i animirali građane Šibenika da izađu na izbore za Parlament EU i daju povjerenje zajedničkoj listi koalicije HDZ-HSP dr. A. Starčević-Blok umirovljenika. Šibenčani su tako mogli iz prve ruke dobiti sve informacije o listi broj 12 na kojoj se nalaze, kako su kazali Pauk, Burić i Mileta „kadrove s iskustvom rada u financijama i diplomaciji među kojima je i Šibenčanka Ivana Maletić“ te naglasili „da će se njihovi kandidati zalagati za gospodarski opravak Hrvatske, ali prije svega za jačanje hrvatskog identiteta u zajednici europskih naroda“.

Posjetitelje svog izbornog EU info štekata počastili su fritulama te ih pozvali da u što većem broju izađu na izbore te ne dopuste da o sudbini Hrvatske i njenom prosperitetu u EU odlučuje neko drugi.  
Akciju su zajednički organizirale mladeži HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčević.

Iz kategorije: Vijesti