Datum objave: 12. Travanj 2013

ROĐENDAN "ŠIBENIK TIM-a":Proslava 30. obljetnice utakmice Šibenka - Bosna i Šibenski pijat

Diana Ferić
Diana Ferić

Novi broj časopisa "Šibenik tim" izlazi u subotu, 13. svibnja. Tim povodom u restoranu Uzorita bit će proslavljen njegov treći rođendan, a političari će se natjecati u pripremi "Šibenskog i Šibensko - kninskog pijata".

Budući da su glavna tema u novom broju malo poznate ili i nepoznate pojedinosti o okolnostima poništenja utakmice Šibenka - Bosna bit će istodobno proslavljena i 30. obljetnica te slavne epizode šibenske košarke, u čast zajedništva, jedinstva i ponosa koje su Šibenčani tada hrabro pokazali. Bit će to prilika da sudionici tih događaja još jednom evociraju uspomene na to što se dogodilo i kako su Šibenčani reagirali.Restoran Uzorita nije izabran slučajno kao mjesto okupljanja. Uzorita je bila jednim od stožera tijekom tih najslavnijih dana šibenske i hrvatske košarkaške.

Časopis "Šibenik tim" će na proslavi svog trećeg rođendana, uoči predstojećih lokalnih izbora, organizirati prezentaciju "Šibenski i Šibensko - kninski gastro pijat". Kandidati na izborima za gradonačelnika Grada Šibenika i šibensko - kninskog župana, sa svojim suradnicima, kroz Šibenski i Šibensko - kninski pijat pokazat će kako doživljavaju gastronomsku ponudu zajednice koju žele voditi i koje su za njih gastro ikone našeg kraja. Na kraju će posebna komisija i gosti te proslave izabrati one koji budu najbolji.
"Željeli smo u ovo predizborno vrijeme unijeti malo "šušura", povezati na jednom mjestu sve političke oponente, a uz to im dati i jednu privlačnu zadaću kroz koju mogu pokazati koliko poznaju Šibenik i Šibensko - kninsku županiju", ističe Stanko Ferić, uredniK časopisa Šibenik tim.

Taj je časopis, tada prvi svjetovni časopis u povijesti Šibenika, pokrenula šibenska obiteljska medijska kuća "Moć komunikacije" prvenstveno radi promicanja istinskih šibenskih i županijskih vrijednosti i čuvanja od zaborava važnih događaje i društvenih pojava iz njihove povijesti, ali i kako bio poticala timski odnos u promicanju Šibenika i Šibensko - kninske županije.
Proslava počinje u 11 sati,a pozvani su svi vjerni čitatelji ovog časopisa i svi kojima je Šibenik na srcu.

Iz kategorije: Vijesti