Datum objave: 09. Travanj 2013

"Novo lice zapadnog dijela Šibenika" predstavlja se sutra u Zagrebu

Diana Ferić
Diana Ferić

"Novo lice zapadnog dijela Šibenika"- naziv je pod kojim će  razvoj prostora bivše tvornice u atraktivnu lokaciju za budući hotel i yacht & marina resort biti  predstavljen sutra na 9. Konferenciji o hrvatskom tržištu nekretnina u Hrvatskoj koja će biti održana u  Zagrebu. Najavljena je kao najvažnija konferencija tog tipa u Hrvatskoj.

Prezentacija je organizirana u suradnji s Kraljevinom  Norveškom pa će veleposlanik te države Njegova Ekselencija Henrik Ofstad imati uvodnu riječ. O razvojnim programima na prostoru bivšeg TEF -a govorit će Krešimir Šakić, direktor, TEF d.d. i Franko Vidović, dogradonačelnik, Grad Šibenika, kako je navedno u službenom programu. Uprava TEF -a za tu je prezentaciju  pripremila  i posebnu brošuru.

Konferenciju o tržištu nekrtetnina organizira  tvrtka Filipović poslovno savjetovanje d.o.o, a a pokrovitelji su  Austrijski ured za vanjsku trgovinu, Američka gospodarska komora u Hrvatskoj, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja te Ministarstvo gospodarstva Republike Hrvatske. 

Konferencija se sastoji od radionica i panela na temu nekretnina s više od 100 predavača. Velika tema ove konferencije biti će ulazak Hrvatske u Europsku uniju koji je predviđen za 01. srpanj 2013.a 

Iz kategorije: Vijesti