Datum objave: 09. Travanj 2013

HDZ - ov kandidat Željko Burić krenuo po glasove u zaleđe Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Željko Burić, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika krenuo je u obilazak  mjesnih odbora u zaleđu Šibenika u kojima ta stranka ima, kako su pokazali dosadašnji izbori, najviše birača. S članovima stranke posjetio je  sinoć naselja Mravninac, Perković, Slivno i Sitno Donje. Posjetio je Dobrovoljno vatrogasno društvo Perković u Slivnom, a sastao se i s članovima Mjesnih odbora u Sitnom Donjem. U Perkoviću je, kazao je mještanima dr. Željko Burić odradio svoje prve lječničke terenske poslove.
"Život u centru grada nudi više mogućnosti usvajanja kulturnih i inih sadržaja, ali ljepotu prirode i mir ne možete naći u gužvi, stvar je osobnog odabira. Posebno cijenim ljude koji  su se zadržali na svojim ognjištima bez obzira na određene manjkavosti. Upravo zato ćemo raditi na tome da se očuva naše zaleđe i da stvorimo uvjete za ugodan život svakog radnika i djeteta u ovim naseljima-", zaključio  je dr. Burić.

Kazo im je da je da su rješenje  prometne  infrastrukture, problema  u vodoopskrbi , poticanje malih obrta i zapošljavanja uopće, samo  neke od tema tj. problema za čija rješenja će se zalagati HDZ-ovci, priopćili su iz GO  HDZ.

Iz kategorije: Vijesti