Datum objave: 09. Travanj 2013

Grad Šibenik u užem izboru za nagradu za gospodarstvo Udruge gradova RH

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik je, s  još dva grada među kojima su i Vodice, ušao   u uži izbor  u programu poticanja gospodarstva na natječaju  INplus  -Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi  koje organizira Udruga gradova RH. Za područje gospodarstva natjecalo se osam gradova. Šibenik je prijavio plažu Banj.

Organizator je zaprimo ukupno 71 nominaciju od 27 gradova u pet područja ocjenjivanja – energetska učinkovitost, poticanje gospodarskog razvoja, suradnja s građanima i civilnim društvom, zaštita okoliša i prostorno uređenje te predškolski odgoj.

Pet tročlanih ocjenjivačkih odbora sastavljenih od stručnjaka za svako pojedino područje ocijenili su sve nominacije i utvrdili dobitnike priznanja za najbolju, odnosno istaknutu praksu u lokalnoj samoupravi,  nagrade  će im biti dodijeljene danas u 10 sati u hotelu Westin u Zagrebu.

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj program INplus  u studenom 2012. s ciljem sustavnog prikupljanja, objavljivanja, ocjenjivanja, širenja i nagrađivanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi

Iz kategorije: Vijesti