Datum objave: 09. Travanj 2013

ŠGF pozvao građane da glasuju za Šibenčane u EU parlamentu!

Diana Ferić
Diana Ferić

"Glasajmo za Šibenčane u Europskom parlamentu", poruka je koju je Šibenski građanski forum uputio šibenskoj javnosti pred  izbore za Europski parlament  koji će se održati 14. travnja. 

"Šibenski građanski forum poziva građane Šibenika da, ukoliko glasuju za listu kandidata za Europski parlament koalicije SDP - HNS - HSU koju predvodi upravo Šibenčanin Tonino Picula, na toj listi dodatno zaokruže ime gospodina Picule. Ujedno, naše sugrađane koji će podržati listu HDZ, HSP dr. Ante Starčević, Bloka umirovljenici zajedno za Europski parlament – pozivamo da na toj listi dodatno zaokruže ime gđe Ivane Maletić, rođene Nakić – također Šibenčanke", kaže u svom priopćenju Vlado Kužina, predsjednik ŠGF -a.

Građanje podsjećaju i na novinu u glasanju za liste kandidata za Europski parlament – pri čemu se osim zaokruživanja imena liste kojoj se želi dati glas, na ovim izborima građanima daje mogućnost da na toj istoj listi zaokruže i pojedinačno ime onog kandidata kojeg žele vidjeti u EU parlamentu –i i tako daju tzv. „preferirani glas“.

Iz kategorije: Vijesti