Datum objave: 05. Travanj 2013

Uređuje se cesta na krajnjem istoku Šibensko - kninske županije

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibensko - kninski župan Goran Pauk danas je u Čavoglavama otvorio radove  na uređenju ceste  Čavoglave – Crivac, u nazočnosti načelnika Općine Ružić Josipa Sučića i ravnatelja Županijske uprave za ceste Ante Parata.  Riječ je o dionici ceste koja prolazi dijelom kroz Šibensko-kninsku, a dijelom kroz Splitsko-dalmatinsku županiju. To je do sada bio  makadamski put koji sada dobiva asfaltni kolnički zastor  što će uvelike olakšati svakodnevni život stanovništvu krajnje istočnog dijela Šibensko - kninske županije.

Budući da cesta prolazi dvjema županijama, suradnjom ŽUC-a Šibenik i Split dogovoreno je izvođenje radova u obije županije. Radovi na splitskom dijelu , na dionici dugoj oko 1,5 km su započeti prošle godine te se privode kraju.

Radovi na području Šibensko-kninske županije vrijedni su oko  milijun kuna, a obuhvaćaju rekonstrukciju kolničke konstrukcije, proširenje kolnika te korekciju nivelete u dužini 1,1 km.

Izvođač radova je splitska tvrtka „Innecto“, a trebala bi biti završena za 60 dana, propćili su iz Ureda župana Šibensko - kninske županije.

Iz kategorije: Vijesti