Datum objave: 28. Ožujak 2013

Prijevoznik pacijenata iz Knina na dijalizu u Šibenik skrivio prometnu nesreću

Diana Ferić
Diana Ferić

Prometnu nesreću u kojoj  je dvoje pacijenata iz Knina koje su se vozili na dijalizu u Šibenik zadobilo po život opasne ozljede skrivio je  67 - godišnji  vozač  vozila koje je prevozilo pacijente iz Knina, njih petero. On se sudario s osobnim automobilom,  također šibenskih registracijskih oznaka.

Naime, kako je priopćila PU šibensko - kninska, očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 67-godišnjak iz Knina, upravljajući vozilom šibenskih registracijskih oznaka marke Ford, krećući se u pravcu Šibenika nepropisno pretjecao zbog čega je 32-godišnji vozač  drugog osobnog automobila prešao u lijevi prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, pri čemu je vraćanjem vozila marke Ford u desni prometni trak došlo do sudara tih  dvaju vozila. Ozlijede opasne po život zadobili  su 55-godišnji putnik osobnog vozila marke Ford, koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik i 58 - godišnja putnica u tom vozilu  koja je nakon pružene liječničke pomoći u istoj bolnici odvezena na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Firule Split.

Lakše tjelesne ozljede zadobili su putnici iz osobnog vozila marke Ford: 67- godišnjakinja koja je zadržana na liječenju u Općoj bolnici Šibenik , te  72-godišnjak i 37-godišnjakinja , te 32- godišnji vozač  osobnog vozila koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni. Svi ozlijeđeni putnici iz osobnog vozila marke Ford su iz Knina. 

Protiv 67-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće. 

                                                                                                

Objavljeno u 13 sati:Teške ozlijede opasne po život zadobio je jedan od petero pacijenata iz Knina koji su  sanitarnim vozilom putovali  u Šibenik na dijalizu, kada se to vozilo jutros oko 6.45 sati sudarilo s osobnim vozilom, u Dubravi kod nadvožnjaka, na cesti D - 33, doznajemo u PU šibensko - kninskoj. Riječ je o Kninjaninu starom 65 godina. Jedna  žena 58 - godišnja žena , također iz Knina koaj ej bila u tom vozilu zadobila je teške tjelesne ozlijede pa je i ona zadržana na liječenju u šibenskoj bolnici, a jedan 67 - godišnjak je lakše ozlijđen. Liječničku pomoć zatražio je i vozač osobnog vozila, ali je on zadobio lakše ozlijede i pušten je iz bolnice kući. Okolnosti te prometne nesreće uskoro će biti priopćene. 

 

Objavljeno ranije: Jedno od  dvaju vozila koja su se sudarila jutros,nešto prije 7.00 sati u Dubravi, na spojnoj cesti s čvorištem Šibenik je, kako neslužbeno doznajemo, sanitarno vozilo koje je prevozilo pacijente iz Knina na dijalizu u šibensku bolnici. U vozilu je bilo njih šestero, a prema neslužbenim informacijama nisu teže ozlijeđeni kao ni vozač automobila s kojim su se sudarili.  

Iz kategorije: Vijesti