Datum objave: 26. Ožujak 2013

SUTRA: Izravni prijenos sjednice Skupštine Šibensko-kninske županije preko interneta!

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon što je Županijski radio Šibenik prestao prenositi sjednice županijske Skupštine, župan Goran Pauk osigurao live audio streaming sjednica preko interneta.                    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Sjednica Županijske skupštine Šibensko - kninske županije koja će biti održana sutra 27. ožujka U 9,30 SATI ući će u povijest kao prva sjednica jednog predstavničkog tijela regionalne samouprave u Šibensko - kninskoj županiji čiji će se tijek u cijlosti moći pratiti preko interneta.

Odluku da se osigura live audio streaming svih sjednica Skupštine na internetu donio je župan Goran Pauk nakon što ih je Županijski radio Šibenik prestao izravno prenostit.
Kako smo doznali za sada je osiguran samo audio streaming ali se već radi i na organizaciji izravnih video prijenosa sjednica Skupštine Šibensko - kninske županije.

"Zadovoljni smo ovim rješenjem koje smatramo primjerenim vremenu u kojem živimo i modernim tehnologijama koje su nam na raspolaganju. Posebnmo nas raduje činjenica da će sada sjednice moći pratiti Šibenčani u cijelom svjetu gdje god da žive ili trenutno borave. Rasprave, vijećnička pitanja, glasovanje i razmjenu stavova i mišljenja sada će moći pratiti i naša dijaspora i pomorci na brodovima i svi ostali kojima mora biti omogućen izravan uvid u rad Skupštine, njenih dužnosnika i svih županijskih vijećnika. " - kazao nam je Novica Ljubičić,
pročelnik Ureda župana
 

Iz kategorije: Vijesti