Datum objave: 15. Ožujak 2013

26 - godišnji Vodičanin ponovno spolno zlostavljao djecu preko interneta

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je u Vodicama uhitila 26-godišnjaka kojega sumnjiči za ukupno 10 kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta od kojih tri u pokušaju, a kako doznajemo, riječ je o istoj osobi koja je u rujnu prošle godine osumnjičena za seksualno iskorištavanje djece preko interneta.  U novom slučaju riječ je o iskorištavanju  sedmero djece iz Vodica od sredine prošle godine do kraja veljače ove godine  koje je osumnjičeni mamio putem Facebooka.

Po riječima Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko - kninske, osumnjičeni je s oštećenom djecom stvorio je odnos povjerenja, nakon čega im je nudio nagrade radi seksualnog iskorištavanja iako je znao da je riječ o djeci . Po svemu sudeći s djecom nije  uspostavio fizički kontakt nego da ih je spolno zlostavljao preko poruka i slika.   

Šibenska policija je u rujnu prošle godine  istu osobu pritvorila zbog sumnje da je preko  Facebooku nalazio djecu i maloljetnike i nagovarao ih na pornografske aktivnosti  te ih snimao  web kamerom, ali mu je očito omogućeno da slobodno ponovi slično kazneno djelo. 

Iz kategorije: Vijesti