Datum objave: 09. Ožujak 2013

Šibenska gradska vlast ostvarene projekte predstavila Šibenčanima u Zagrebu

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović i njegovi zamjenici Franko Vidović i Petar Baranović predstavili su  sinoć u Zagrebu što su ostvarili u ovom i što planiraju ostvariti u sljedećem  mandati, prenosimo sa službene stranice Grada Šibenika.
Gradonačelnik Županović zahvalio je svima koji su svojim prijedlozima i inicijativama, od kojih su mnoge i prihvaćene i implementirane u realizirane ili planirane projekte, pomogli u razvoju grada i pozvao sve zainteresirane da se sa svojim prijedlozima za koje smatraju da mogu unaprijediti Šibenik obrate njemu i njegovim zamjenicima:
„Znam koliko vam je stalo do Šibenika jer vrlo često imam priliku vidjeti se s vama bilo u Zagrebu, bilo u Šibeniku i znam koliko želite dobro našem gradu. Mnoge ideje, mnoga vaša promišljanja su nam bili putokazi kako i u kojem smjeru moramo i trebamo ići. Vaše opservacije kada smo pripremali temeljni dokument „Strategija razvoja grada Šibenika“ i imali predstavljanje upravo ovdje prije dvije godine su prihvaćene i pozivam vas da budete i dalje tako aktivni i pomažete nam za boljitak našeg Grada“, kazao je gradonačelnik.



Prisutni Šibenčani predlagali su i što bi u narednom razdoblju trebalo ostvariti- likovne galerije u kojoj bi bili izloženi radovi eminentnih slikara iz Šibenika, obilježavanja prve u svijetu primjene izmjenične struje genijalnog Nikole Tesle kada je zasjala „bumbeta“ u Šibeniku, izdavanje Leksikona grada Šibenika.Mate Škugora koji je doveo Terraneo u Šibenik obećao je da će sve  relevantne koncerte koje kao promotor bude radio u Zagrebu usmjeravati i prema Šibeniku u budući multimedijalni centar koji će biti realiziran u prostoru nekadašnjeg kina Odeon.

Iz kategorije: Vijesti