Datum objave: 06. Ožujak 2013

Jelena Obratov -kandidatkinja HDZ -a za načelnicu Općine Tisno

Diana Ferić
Diana Ferić

Kandidatkinja HDZ –a za načelnicu Općine Tisno, diplomirana pravnica Jelena Obratov  predstavila se danas javnosti danas u Šibeniku, u prostorijama HDZ -a. Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Kulušić je istaknuo kako se nada da će buduća načelnica HDZ-a općine Tisno Jelena Obratov „više raditi na onome što čini dobro za stanovnike općine, a ne da će biti u novinama kao sadašnji načelnik koji je zastupljen u medijima više od svih gradonačelnika i načelnika općina u Republici Hrvatskoj“. "Uvjeren sam u pobjedu HDZ-a u općini Tisno na predstojećim lokalnim izborima u svibnju," zaključio je Kulušić.

Kandidatkinja Obratov je kazala:“Mi u Tisnom radimo na jednom programu koji će se odnositi na boljitak za mlade ljude, za ostanak mladih u našoj općini jer se u zadnje vrijeme događa da mladi odlaze izvan općine u potrazi kako za radnim mjestom kojeg u Tisnom ima sve manje, tako i za boljim društvenim životom koji je sve lošiji. Kroz svoje programe radit ćemo na otvaranju Poduzetničke zone u Dubravi, na razvijanju turističkih zona koje su predviđene Prostornim planom, te u tom pravcu nastojati da se u tim zonama izgrade hoteli koji će imati određenu namjenu i to za razvoj zdravstvene i sportske turističke ponude za koje imamo potencijale. U našem budućem radu primat će imati izgradnja dječjeg vrtića koji nam je obećan 2011. godine, pa ponovno sada pri kraju mandata sadašnjeg načelnika, a od toga još uvijek nema ništa. Kao žena i majka borit ću se da mladi ljudi imaju bolju budućnost u Tisnom. Kao buduća načelnica radit ću i živjeti za Tisno i Tišnjane 24 sata, a ne kao sadašnji načelnik koji sjedi 2 dana u općini, a ostali dio tjedna u saborskim klupama te se stoga nadam i uvjerena sam da će mi glasači dati povjerenje da ubuduće vodim općinu Tisno u prosperitet i bolju budućnost“, istaknula je Jelena Obratov.

Svoju potporu kandidatkinji HDZ-a za načelnicu Tisnog dali su članovi HDZ-a Tisno,te župan Goran Pauk i tajnik ŽO HDZ-a Tomislav Vrdoljak.

 

Iz kategorije: Vijesti