Datum objave: 04. Ožujak 2013

Dobrota i solidarnost pozlatili novi dom obitelji Huseljić

Diana Ferić
Diana Ferić

Župan Goran Pauk razgledao je danas  novi dom obitelji Huseljić za uređenje kojeg je  osobno pokrenuo veliku dobrotvornu akciju na Božić 2012. godine.                                                                                                                                                                                                          

Hidajet Huseljić i dvojica njegovih prijatelja Stipe Sučića i Željka Šiprage za nepuna dva mjeseca pretvorio derutni stan u lijep i ugodan dom za svoju obitelj zahvaljujući dobroti svojih sugrađana i donatora koji su se nesebično odazvali na božićni poziv šibensko – kninskog župana Gorana Pauka da se pomogne toj siromašnoj obitelji koja je na korištenje dobila socijalni stan. U pomoć je priskočila i sama županija koja je u okvirima svojim mogućnosti kupila ono što nije nisu mogli dati donatori. Uređenje novog doma obitelji Hidajet, ili točnije rečeno pretvaranju potpuno neupotrebljivog, derutnog i devastiranog prostora u povijesnoj jezgri Šibenika u mjesto primjereno za život obitelji s petoro djece, pomogle su tvrtke „Knauf“, „Stolarija Gojanović“, „Brodomerkur“, „Feroterm“, „Džambo staklo“, „Kragić“, „Naprijed“, „Feroterm“, Ljekarne Šibenik te Ceste Šibenik, Županijske uprava za ceste i Županijska lučka uprava.

Akciju je inicirao Novica Ljubičić, šef ureda župana, a podržao ju je i promovirao sam župan Goran Pauk. Kako smo doznali, obitelj Huseljić uselit će u novi stan već tijekom narednog vikenda, a bit će joj dobro došla svaka pomoć za primjereno opremanje stana te posebno za život i školovanje njihove djece u dobi od pet do 13 godine.
 

Iz kategorije: Vijesti