Datum objave: 25. Veljača 2013

Kapetan megajahte "Reverie" razveselio potrebite u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Kompjutori, LCD televizori  i DVD playeri s luksuzne megajahte "Reverie", koja se nalazi na obnovi u NCP - Remontnom brodogradilištu Šibenik, donirani su, na inicijativu kapetana Tomija Holera dvjema siromašnim šibenskim sedmeročlanim obiteljima te udrugama "Sveti Antun" koja brine o djeci s malignim obiteljima  i ‘Izvor ljubavi’ koja okuplja djeci oboljelu od disleksije i njihove roditelje. Ta im je, za njih iznimno vrijedna donacija, uručena danas u prostoru gradske uprave,  posredstvom Grada Šibenika i Crvenog križa. Kapetan Holer, inače Dubrovčanin, istaknuo je kako su zadovoljni radovima na obnovi  jahte "Reverie" u NCP te da mu je drago što su uspjeli i razveseliti  i potrebite u Šibeniku te opremu s jahte korisno donirati. Riječ je o opremi koja se na toj jahti mijenja svake godine. Ta je megajahta duga 70 metara i ima sedam paluba, a iznajmljuje se za putovanja po Mediteranu.

Gradonačelnik Ante Županović izrazio je želju da se takva suradnja NCP-a, Grada i Crvenog križa nastavi i da bude što više socijalno osjetljivih  pojedinaca i tvrtki. 

Sanela Huseljić koja ima petero djece u dobi od 5 do 14 godina izjavila je kako će oni biti presretni zbog donirane kompjuterske opreme, a je zadovoljna  je i  Uzdanke Ramić, pogotovu zbog svoga unuka koji  živi s njom.  Donirana oprema dragocjena je i Udrugama "Izvor ljubavi" koja je prošlog ljeta uselila u novi prostor koji im je dodijelio Grad Šibenik  te  udruzi "Sveti Antun" koja je takozvanom plavom neboderu dobila prostor za rad u koji će useliti početkom ožujka ove godine. 

Iz kategorije: Vijesti