Datum objave: 17. Veljača 2013

Uspjeh košarkaša i košarkašica Jollija, teški poraz vaterposlista Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon dva uzastopna poraza i promijene trenera košarkaši Jolly JB -a  uvjerljivo su svladali ekipu Križavaca sinoć na Baldekinu rezultatom 93 : 68. Od samog početak su dobro otvorili igru i vrlo brzo poveli s osjetnom razlikom. Gosti su u Šibenik stigli s pomlađenom ekipom  i nisu imali puno šanse protiv jačih Šibenčana. Najefikasniji u redovima ekipe Jollija bio je Ross s 23,a nakon njega mate Mrva s 21 košem.

Košakašice Jolly JBS -a također su  zabilježile pobjedu u sinoćnjoj  utakmici Kupa Hrvatske " Ružica Meglaj Rimac" u Rijeci,  protiv  riječkog Pletara. Rezultat je  61:72. Šibenčanke su od početka bile bolje,a u određenim trenucima razlika je bila i 20 koševa. Time su se plasirale u polufinale tog kupa. Najviše koševa dala je Luca Ivanković, 22, a slijedi ju Antonija Mišura s 19 koševa.

Šibenski vaterpolisti nastavljaju niz teških poraza. Na njihovom terenu, sinoć ih je  na bazenu u Crnici svladao  dubrovački Jug rezultatom 8 : 25. U sljedećem kolu sastaju se u Zagrebu s Medveščakom.

-- 

Iz kategorije: Vijesti