Sidebar Menu

Datum objave: 16. Veljača 2013

Danas u Šibeniku predavanje o tajni bosanske piramide

Diana Ferić
Diana Ferić

Tajnu piramide sunca u Bosni otkrit će danas u Šibeniku dr Semir Osmanagić osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca"  piramida”. Predavanje pod nazivom "Otkrivena tajna bosanskih piramida" bit će, u organizaciji te fondacije, održanu u Gradskoj knjižnici, a počet će u 13 sati.

Bit će riječi  rezultatima sedmogodišnjeg multidisciplinarnog istraživanja u koje su uključene stotine stručnjaka i znanstvenika."Nezavisni timovi fizičara i elektroinžinjera iz Hrvatske, Italije, Finske i Srbije su detektirali i izmjerili elektromagnetnu zraku koja prolazi kroz vrh Bosanske piramide Sunca u radijusu od 4,5 metara čija je frekvencija 28 kHz. Na vrhu piramide je izmjeren i ultrazvuk iste frekvencije u radijusu od 20 metara. Time je, po prvi put u nauci o piramidama, potvrđeno da su piramide energetske mašine", ističe Osmanagić i zaključuje:"Gotovo sve što nas uče o drevnoj prošlosti je pogrešno".

Sve to objasnite će na današnjem predavanju.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.