Datum objave: 14. Veljača 2013

Jadranka Kosor:Od Kulušića sam to očekivala!

Diana Ferić
Diana Ferić

Jadranka Kosor, protiv koje se u HDZ-u priprema stegovni postupak pred sudom časti, rekla je danas kako će se pozivu Visokoga časnog suda odazvati, a do tada više neće davati nikakve izjave o svojem položaju u stranci, prenosimo iz Slobdne Dalmacije.

"Izjave neću davati do trenutka sazivanja Visokoga časnog suda, za što se pripremam i shvaćam to vrlo ozbiljno", poručila je Jadranka Kosor novinarima u Hrvatskome saboru.
I dalje će, rekla je, dolaziti u Hrvatski sabor, no neće posebno ulaziti u sabornicu da svojim stranačkim kolegama ne čini neprilike. "Bit ću tu, a ući ću i raspravljati ako baš bude neka posebno važna rasprava", objasnila je.

Rekla je i kako se nije čula ni s kim iz vodstva stranke te je ponovila da će "biti ono što će biti". "Vidjet ćemo, pričekajmo odluke Visokoga časnog suda", dodala je.
Na pitanje jesu li je razočarali stranački kolege Sunčana Glavak i Ante Kulušić, koji se navode među HDZ-ovcima koji su je prijavili sudu časti, Jadranka Kosor je odgovorila kako nisu, no na pitanje je li to mogla od njih očekivati, bivša predsjednica HDZ-a odgovorila je potvrdno.
Na pitanje je li sudbina HDZ-a da bivši predsjednici stranke postaju i bivši članovi, odgovorila je kako misli da bi bilo loše uspoređivati Ivu Sanadera i nju.
"Mislim da bi bilo jako loše uspoređivati primjer bivšeg predsjednika HDZ-a gospodina Sanadera i mene. Sjetite se koji su bili razlozi o kojima smo odlučivali o njegovom isključenju iz stranke. Neću to posebno uspoređivati, komparirati i komentirati", poručila je, kako javlja Slobodna Dalmacija.

Izjave da je Ante Kulušić, predsjednik Županijskog odbora HDZ -a prijavio Jadranku Kosor zvuče još  čudnije kada se zna da su taj ŽO i on osobno do kraja na unutarstranačkim izborima podržavali Jadranku Kosor, a građanima je još svježe sjećanje na slučaj kada je Kulušić u Šibeniku Jadranki Kosor  čak kupio cipele koje su joj se svidjele. 

Iz kategorije: Vijesti