Datum objave: 08. Veljača 2013

23.OBLJETNICA HDZ-a: Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko posjetio Udrugu „Sv. Antun“

Diana Ferić
Diana Ferić

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sa suradnicima i dužnosnicima šibenskog HDZ-a  večeras je posjetio i uručio donaciju HDZ-a Udruzi „Sv. Antun“ koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti.                                                                                                                      

Čelnici HDZ-a posjetili su Udrugu „Sv. Antun“ u sklopu današnjeg obilježavanja 23. obljetnice HDZ-a Šibensko – kninske županije. Karamarko je čestitao članicama udruge i izrazio svoje osobno divljenje njihovom humanitarnom radu te dodao da je uvjeren kako je HDZ pobijediti na predstojećim lokalnim udrugama pa će njegova stranka moći  i „Sv. Antunu“ i svim ostalim humanitarnim udrugama pomagati u ostvarivanju njihovih plemenitih ciljeva. 
Tomislava Karamarka pri posjetu Udruzi „Sv. Antun“ pratili su Josipa Rimac, Ante Županović i Nediljko Duić, HDZ-ovi kandidati za šibensko – kninskog župana i gradonačelnika Šibenika Goran Pauk i Željko Burić te ostali čelnici šibenskog i šibensko – kninskog HDZ-a kao i predsjednica HDZ-ove Udruge žena „Katarina Zrinska“.

Nakon posjeta Udruzi „Sv. Antun“ predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko i njegovi suradnici položili su vijenac i zapalili svijeće pored spomenika poginulim, umrlim i nestalim šibenskim braniteljima iz Domovinskog rata. 
 

Iz kategorije: Vijesti