Datum objave: 04. Veljača 2013

Dolijao još jedna kradljivac izvanbrodskim motora

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibensko - kninska nastavlja otkrivati sudionike lanca krađe i preprodaje izvanbrodskih motora u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom s prebivalištem u Bosni i Hercegovini.

Osumnjičen je za osam kaznenih djela krađe. On je s 38-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom, nad kojim ranije provedeno kriminalističko istraživanje, tijekom listopada i studenog prošle godine, na području Vodica ukrao osam izvanbrodskih motora Ukradene izvanbrodske motore su, kako je policija prošlog tjedna priopćila, prevozili su kod, također ranije osumnjičenog 50-godišnjaka iz Gradišta, a potom ih radi preprodaje prebacivali preko državne granice u Bosnu i Hercegovinu. Tridesedevetogodišnjak je pritvoren, kao i ostala dvojica osumnjičenih koje je policija prije  njega uhitila.

Ta je kriminalna skupina ukrala  118 izvanbrodskih motora  s brodova koji su bili privezani u lokalnim lučicama vrijedne oko milijun kuna.

Iz kategorije: Vijesti