Datum objave: 12. Siječanj 2013

"Sto sati glazbe" završava velikim koncertom Harija Rončevića

Diana Ferić
Diana Ferić

Manifestacija "100 sati glazbe" završit će 17. siječnja velikim koncertom Harija Rončevića u šibenskom kazalištu, priopćiili  su organizatri.
Tijekom prosinca i  početkom siječnja u sklopu tog programa odsvirano je više od 100 sati klasične i zabavne glazbe, a nastupili su brojni izvođači - operni pjevači, klasični glazbenici, bendovi i zborovi. "Na pragu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, željeli smo istaknuti naše posebnosti, dati priliku šibenskim izvođačima i predstaviti glazbu u svoj širini. Toplinom i radošću blagdana ugrijali smo trgove i ulice te se zajedno okupljali u najponosnijim predstavnicima naše kulturne baštine: katedrali, vijećnici i kazalištu.

Naši najmlađi uživali su u „Božićnim čarolijama“, dječjoj manifestaciji koja traje već dvadeset godina. Za njih je pripremljen bogati program, a vrhunac je bila jedinstvena dječja nova godina 30. prosinca uz mladu zvijezdu Kim Verson. Odrasli sugrađani zabavljali su se na organiziranom dočeku na Trgu Pavla Šubića I. uz energični zvuk Fenixa i plesne ritmove Berekina kojim su Šibenčani ove godine bili oduševljeni.

Na kraju ove uspješne manifestacije želimo se zahvaliti svim šibenskim ugostiteljima koji su prepoznali posebnost ovog programa i izašli u susret organizatorima te svim sponzorima koji su pomogli da se ova lijepa glazbeno – blagdanska priča realizira", ocijenili su u svom priopćenju organizatori - Kulturno vijeće i Grad Šibenik. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3