Datum objave: 10. Siječanj 2013

Humanitarnim akcijama "Za našu dicu" prikupljeno 55 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Akcijom "Šibenska srca za našu dicu" kojoj su se priključili i novinari svih šibenskih redakcija te organiziranjem humanitarnog koncerta "Za našu dicu"  Udruga žena sveti Antun prikupila je ukupno 55 000 kuna i taj je novac  u jednakom iznosu uplaćen obiteljima četvero šibenskih mališana koji su oboljeli od zloćudnih tumora, kako doznajemo od Alise Gulin čelnice te udruge.

Pred udrugom je novi izazov, a to je uređenje prostora  veličine 100 četvornih metara koji im je za njihove aktivnosti u "plavom neboderu" na Baldekinu dodijelio Grad Šibenik. "Prostor ćemo preuzeti 15. siječnja, ali je on u lošem stanju pa pozivamo  donatore  da nam ga svojim donacijama  pomognu urediti, a volontere smo već osigurali. računamo i na uskrsne humanitarne akcije kao i na uskršnji humanitarni koncert koji ćemo organizirati na proljeće", kaže Alisa Gulin 

U tom će prostoru Udruga organizirati različite oblike skrbi i pomoći u lječenju i rehabilitaciji djece oboljele od zloćudnih tumora u Šibensko - kninskoj županiji čiji se broj, na žalost, povećava.

Iz kategorije: Vijesti