Datum objave: 08. Siječanj 2013

ASTROTERAPEUT ORIS: Šibenik je grad pun pozitivne energije!

Diana Ferić
Diana Ferić

Igor Ivić Oris, astroterapeut, iscjelitelj i životni trener preselio se prije mjesec dana iz Splita u Šibenik zato što je Šibenik, kako kaže, pozitivan grad pun pozitivne, ženske energije što se kosi s prevladavajućim mišljenje kako je Šibenik depresivan i neperspektivan grad, prenoslimo iz novog broja časopisa "Šibenik tim"

"Šibenik ima  prekrasnu energiju. Ovaj njegov zaljev koji izgleda kao uterus unosi mir. Tu nema one tvrde, macho energije koja, primjerice, prevladava u Splitu. Mnogi ne znaju da je natalna karta, kao projekcija našeg rođenja zapravo kugla i da se ona može projicirati na zemaljsku kuglu i tako vam pokazati mjesto koje vam odgovara za život. Meni recimo Šibenik puno bolje odgovara od Splita", kaže  Igor.

On se ne srami priznati kako je veliki dio njegovog života obilježio pakao heorina iz kojeg se uspio izvući  uglavnom sam, te uz potporu nekih ljudi u komuni u kojoj je kratko boravio i od tada se posvetio pomaganju drugima da se iscijele i žive sretno i zadovoljno. Ističe kako, koliko zna, nema licence za astroterapeuta. On je znanje stekao čitanjem brojnih knjiga, te na putovanjima i druženjima s astrolozima i iscjeliteljima. Tako je mjesecima živio u Amazoni, u džungli sa šamanima te u Indiji s duhovnim učiteljima koji su ga odveli na meditaciju u takozvani Kobrin hram, koji se nalazi petsto metara ispod površine zemlje. 

"Mogu jednim slikovitim primjerom objasniti kako radi astroterapeut. Recimo, venera opozicija saturn u natalnoj karti ne ukazuje na ''nesreću u ljubavi'', već potencijal da voli duboko, istrajno, uz pažnju i odgovornost zajedno sa odlučnošću da savlada prepreke. Naravno da realizacija ovakvog potencijala traži odricanja i često patnju ali predvidjeti samo težak aspekt i patnju bez razumijevanja potencijalnog dobitka koji je ukljućen, velika je šteta.. Pri iscjeljivanju najprije koristim uvid u natalnu kartu osobe kojom pomažem iako više manje sve vidim već kod prvog susreta. U 90 posto slučajeva problemi koji ljude tište nastaju zbog emotivne boli koja vuče korijene iz djetinjstva i nepravilne prehrane. Astrološki pogledam natalnu kartu i nađem hranu koju osoba ne smije uzimati. To je prvi korak. Potom u razgovoru nastojim motivirati tu osobu da promijeni životnu rutinu jer rutina je najveći neprijatelj naše sreće - ustajemo se svakog jutra na isti način, slušamo uvijek istu glazbu, oblačimo istu odjeći i tako redom. Nakon toga utječem na osobu kako bi iscijelio emotivnu bol, pronalazim zapreke koje nekog onemogućavaju da se ostvari u životu. Pomoću raznih tehnika, promjenom prehrane i načina života i oslobađanjem od strahova utječem na pravilan rad žlijezda u tijelu i povećavanje vibracije svijetlosti dok osoba ne postane iscjelitelj sama sebi", objašnjava Igor metode svoga rada.

Za razliku od nekadašnjih astrologa, današnji, pa tako i Igor, imaju holistički pristup. Naime, više se ne vjeruje da su nebeska tijela neposredno zaslužna za sudbinu osobe već da su sve stvari u korelaciji, da su povezane, za što je Carl Gustav Jung koristio termin sinkronicitet. To znači da je svaki čovjek sinkroniziran s nebeskim otiskom koji je bio prisutan u vrijeme njegovog rođenja, a astroterapeut mu pomaže da spozna svoje potencijale ali i prijetnje na koje mora računati i savladati ih kako bi ostvario životnu sreću.

Igor terapiju provodi preko skypa (hrvmoon1), što naročito koriste stranci te po telefonskom dogovoru, a kontakt broj je: 099 8314442
 

Iz kategorije: Vijesti