Sidebar Menu

Datum objave: 23. Listopad 2011

Skradin: Tehničko prvenstvo Hrvatske u teaekwondo -u

Diana Ferić
Diana Ferić

 Više od 200 natjecatelja sudjelovalo je danas na Tehničkom prvenstvu Hrvatske u taekwondopu koje se održalo u U Skradinu, u sportskom centru Cro Combat. Organizator je bio  Hrvatskoi taekwondo savez, a domaćin natjecanja  taekwondo klub Metalac.
Nastupilo je 12 klubova, članica HTS-a, među  njima i klubovi Solaris i Šibenika i vodički taekwondo klub.Prvenstvo se održalo za uzrast juniora i seniora u pojedinačnoj konkurenciji (izvođenje formi) i ekipnoj konkurenciji (izvođenje formi i taekwondo štafeta). Službene discipline za uzrast juniora i seniora osim formi i taekwondo štafete su samoobrana, testovi snage i specijalne tehnike.
Uzrast mlađih kadeta i kadeta natjecao se u formama i 3 tehničke discipline (frenkvencija pokreta, udarci nogom u 4 smjera i uzastopni udarci u mete različite visine). Prvog dan natjecanja nastupilo je 26 klubova HTS-a sa 202 natjecatelja u kadetskom, juniorskom i seniorskom uzrastu. Sportaši su se borili u pojedinačnoj konkurenciji, parovima i timovima.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.