Datum objave: 22. Listopad 2011

Nogometaši Šibenika izgubili od Belupa 1 : 0

Diana Ferić
Diana Ferić

Nisu se ispunile nade nogometaša Šibenika da će u gostima u Koprivnici biti bolji od domaćeg Slaven Belupa. Utakmicu su izgubili s 1 : 0, a jedni gol utakmice pao je već u trećoj minuti provog poluvremena. Šibenčani su pokušali malo agresivnijom igrom izjednačiti ali niti jednu priliku nisu pretvorili u pogodak. U 13. kolu dočekuju momčad Karlovca koja je danas izgubila na svom terenu, a imaju sličnih financijskih problema kao i Šibenik s isplatom igrača. 

Objavljeno 22. listopada u 10 sati

 Nogometaši Šibenika igraju danas  u Koprivnici protiv domaćeg Slaven Belupa u 12.kolu   MaxTV Prve lige protiv domaćeg Slaven Belupa. Na put zbog ozljede nije krenuo veznjak Stipe Bačelić-Grgić, ali unatoč tome Šibenčani vjeruju u nastavak dobrih igara, ali i dobar rezultat i u ovoj utakmici., prenosimo sa službenog portala HNK Šibenik.

„Očekujem pravu mušku, tvrdu utakmicu. Teren će biti dosta težak, ali pripremljeni smo fizički i taktički da to odigramo maksimalno dobro i da ostvarimo povoljan rezultat“, kazao je  uoči polaska na put trener Goran Tomić.
Utakmica počinje u 16 sati. 


Foto: M. Japundžić

Iz kategorije: Sport