Datum objave: 21. Rujan 2011

Jolly Jadranska banka upisao prvu pobjedu

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Košarkaši novog prvoligaša Jollyja Jadranske banke pobijedilis u sinoć na Badekinu ekipu Spartaka iz Vladivostoka rezultatom 85 : 76, u osmom pripremnom susretu uoči skorašnjeg početka A-1 lige i premijernog nastupa u njoj. Tako su im uzvratili  za poraz od prije devet dana, piše sportnet.hr
Od početka priprema šibenski su košarkaši igrali s jačim protivnicima. Nisu stoga čudili porazi u tim utakmicama, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da je u momčadi bilo i sedam novih igrača. Kako vrijeme odmiče igra šibenskih košarkaša polako dobiva obrise koje traži trener Anđelko Matov, a kao rezultat toga stigla je i prva pobjeda, nad Spartakom iz Vladivostoka. Najbolji dvojac u redovima domaćina bio je Ross - Josipović, postigli su ukupno 46 koševa. Kod Rusa najviše, 22, postigao je Nesterov.

Otišao i Sandrić
Nakon Marka Petrovića, koji je napustio Baldekin, isto se dogodilo i drugom Marku – Sandriću. Nije prihvatio opciju posudbe u drniški DOŠK, za razliku od Petkovića i Žeravice, pa je napustio Jolly. Gdje će Sandrić nastaviti karijeru, još nije poznato.

FOTO: Martina Japundžić
 

Iz kategorije: Sport