Sidebar Menu

Datum objave: 31. Kolovoz 2011

Niko Tokić odlazi iz HNK Šibenik

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Nakon godinu dana provedenih igrajući za HNK Šibenik, Niko Tokić sporazumno je raskinuo ugovor s klubom. „Tokić je napustio klub danas. Sporazumnim raskidom ugovora“, istaknuo je direktor Marko Karađole, javlja službeni portal HNK Šibenik.

Iako se nagađalo da bi mladi reprezentativac Antonio Jakoliš mogao zaigrati u Belgiji, trener Vjekoslav Lokica opovrgnuo je nagađanja o transferu: “U klub nije stigla nikakva ponuda za Antonija Jakoliša, kaže direktor: „Nikakva ponuda za Jakoliša nije došla. Da je došla stavio bih to na upravu i oni bi razmatrali o tome.“

Lokica se osvrnuo i na posljednji poraz u Rijeci: „Drugo poluvrijeme je bilo bolje, ali opet smo neučinkoviti. Iako smo imali dvije stopostotne šanse i četiri – pet obećavajućih akcija: ako ideš na 12 – 13 metara prema golu, to da uđeš pa da šutneš to je šansa, da dodaš to je šansa. Uvijek nam nešto malo fali. Jer malo koja ekipa toliko šansi stvori u gostima. A mi smo na svakoj utakmici imali šansi. U tri gostujuće utakmice iz prekida primamo gol i to uvijek prvi gol. I što je najinteresantnije, uvijek oko 22. – 23. minute.“

„Ovaj tjedan ćemo malo pojačati ritam, napravit ćemo mikro ciklus mini priprema. I onda ćemo se sljedeći tjedan pripremati za utakmicu“, najavio je trener.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.