Datum objave: 26. Kolovoz 2011

Rijeka bolja od Šibenika

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Nogometaši Šibenika izgubili su od momčadi Rijeke rezultatom 1:0 i tako nastavili niz poraza u gostima. U utakmici na riječkoj Kantridi, domaći su pak  nastavili stopostotni niz na domaćem terenu (tri od tri) pobjedom na Šibenikom.
Jedini pogodak na utakmici postigao je Damir Kreilach u 22. minuti. Riječki je veznjak bio najviši nakon ubacivanja Gutierreza iz slobodnog udarca. U nastavku utakmice trener Šibenika Lokica napravio je dvije izmjene što je rezultiralo boljom igrom gostiju. Rijeka se povukla, a Šibenik preuzeo igru u svoje ruke, te u tom stilu nastavio dobrih 20-a minuta. No u toj dominaciji stvorili su tek jednu veliku prigodu, ali Vuk je u 49. minuti  nakon kornera glavom promašio zicer s 5-6 metara. Prva šansa Rijeke u drugom poluvremenu dogodila se u 64. minuti, ali Stepčić nije bio dovoljno koncentriran. Od tog trenutka Bijeli su nastavili dominirati, te su, iako, bez novog pogotka osvojili sva tri boda na domaćem terenu.
U drugom dijelu u prvom planu je bio trener domaćega sastava Alen Horvat kojega je glavni sudac utakmice Ante Vučemilović iz Osijeka isključio zbog brojnih prigovora. (Sportske novosti)

 

Iz kategorije: Sport