Sidebar Menu

Datum objave: 03. Kolovoz 2011

NK Šibenik mora platiti dug Malčiću i Jurčeviću

Diana Ferić
Diana Ferić

Arbitražna komisija  Hrvatskog nogometnog saveza presudila je u korist dvojice nogometaša HNK Šibenik Željka Malčića i Mladena Jurčevića koji traže isplatu svojih potraživanja od tog nogometnog kluba. Moraju im isplatiti dug u četiri rate, a zadnja rata mora prispjeti najkasnije do 15. studenog ove godine. Jedan i drugi igrač su i dalje u redovima Šibenčana ali ne igraju utakmice. Malčić je novinarima izjavio da mu je žao što je moralo doći do spora te da mu se Šibenik toliko sviđa da bi u njemu mogao završiti svoju krijeru. Dodao je i da Šibenčanima ostaje na raspolaganje te vjeruje u dogovor u vezi s daljnjim angažmanom.
Na redovitoj konferenciji za novinare Marko Karađole, predsjednik HNK ŠIbenik je kazao kako klub nije ništa izgubio:"Nemamo što izgubiti na arbitraži. Arbitraža je arbitraža, arbitraža je dva plus dva jednako je četiri. Tu se zbraja tko kome ima što dati, a na kraju svega ćemo vidjeti tko je izgubio.Proces ide dalje. To ovog trenutka niti želim niti mogu reći bez uprave. Najprije ću obavijestiti svoju upravu, onda ćemo povući one poteze koje nam pravilnik stavlja na raspolaganje", kazo je Karađole.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.