Datum objave: 31. Srpanj 2011

Lokica: Najvažnije je da smo pobijedili!

Dora Žganjer
Dora Žganjer

 

"Najvažnije je da smo pobijedili“, kazao je nakon sinoćnje pobjede nad Varaždinom na Šubićevcu domaći trener Vjekoslav Lokica te dodao: "Ja jednostavno ne znam, mislim da igrači moraju bit slobodniji, nikome neće pasti glava. Prvo poluvrijeme mislim da smo odigrali jako, jako dobro, kontrolirali apsolutno utakmicu, imali neke prilike, zabili taj zgoditak. Malo nam je falilo sigurnosti, te mekoće u zadnjem pasu, u šutu. Nekako smo žurili. U tom prvom poluvremenu moglo je biti još bolje nego što je bilo, iako kažem s prvim poluvremenom sam skroz zadovoljan.“

U drugom poluvremenu, priznao je Lokica, Šibenčani su  neshvatljivo stali, i nisu više kontrolirali nismo lopt ni igru. U dva - tri navrata spasio ih je domaći vratar Blažević. U sljedećem kolu, u petak, 5. kolovoza, nogometaši Šibenika sastaju se s Lokomotivom u Zagrebu.

31. srpnja

Šibenski nogometaši na domaćem su terenu večeras  došli do prve pobjede u novoj sezoni Prve HNL, prenosi Sportal.

U drugom su kolu ugostili Varaždince, umorne od europskih iskušenja, i pobijedili 1:0 autogolom Adama Sušca u 24. minuti. Loptu iz kornera glavom je udario Brečević, no ona na putu do mreže pogađa Sušca i od grede se odbija u gol.

Zanimljivo, bio je to drugi autogol Sušca u isto toliko utakmica. Mladi je varaždinski nogometaš i u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige zabio autogol kojim je bukureštanski Dinamo došao u vodstvo.

Da li zbog toga ili nečega drugoga, trener Samir Toplak izvadio je Sušca u 40. minuti iz igre.

U drugom dijelu gosti kao da su se probudili, imali su nekoliko odličnih prigoda, pa čak i vratnicu Sačera, ali rezultat je ostao nepromijenjen.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixell
 

Iz kategorije: Sport