Datum objave: 28. Ožujak 2024

STIGLO POJAČANJE : Kamerunski reprezentativac Joseph Iyendjock počinje igrati za HNK Šibenik

Stanko Ferić
Stanko Ferić

HNK Šibenik sa zadovoljstvom objavljuje dolazak talentiranog defanzivnog veznjaka Josepha Iyendjocka, koji je svoje vještine prethodno pokazao u mladoj momčadi Dinama iz Tbilisija i privukao dosta pažnje. Ovaj strateški potez označava značajan korak naprijed u klupskoj potrazi za izvrsnošću i pokazuje našu predanost njegovanju mladih talenata.

U težnji ka jačanju momčadi i podizanju igre na terenu, želimo dobrodošlicu Josephu Iyendjocku u sportsku obitelj HNK Šibenik. Njegov dolazak savršeno se uklapa u viziju kluba u pogledu promicanja mladih talenata i poticanja kulture izvrsnosti. Uvjereni smo da će se Joseph besprijekorno integrirati u našu ekipu i dati značajan doprinos kako na terenu, tako i izvan njega.

Dok započinjemo uzbudljivu avanturu s Josephom, izražavamo zahvalnost našim partnerima u Nordensi na velikoj podršci u ostvarenju ovog transfera, ali prije svega sponzorima i ljubiteljima nogometa iz 25 zemalja na 4 kontinenta, bez kojih transfer Josepha Iyendjocka ne bi bio moguć. Zajedno oblikujemo budućnost nogometa, podržavamo mlade telante, i dajemo moć navijačima.

,Pozivamo navijače i sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj da nam se pridruže u dobrodošlici Josepha Iyendjocka i podijele s nama uzbuđenje zbog svijetle budućnosti koja nas očekuje, priopćili su iz Uprave HNK Šibenik.

Iz kategorije: Sport