Datum objave: 05. Ožujak 2024

PLIVANJE / Goran Stegić, Adrian Lokas i Marita Iva Bračić postigli zapažene rezultate na plivačkom mitingu u Rijeci na kojem se plivaju norme za Olimpijadu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivački šibenskog PK „More” Goran Stegić, Adrian Lokas i Marita Iva Bračić postigli zapažene rezultate na međunarodnom plivačkom mitingu „Victoria” u Rijeci na kojem se plivaju norme za Olimpijadu. U konkurenciji plivača iz 24 domaća kluba te plivača iz 13 klubova iz Slovenije te plivača iz Mađarske, Italije, Austrije i Portugala, najbolji šibenski plivač bio je Goran Stegić koji je u kategoriji mlađih juniora plivao četiri utrke i u sve četiri ostvario nastupe u finalima. Na 100 m leđno bio je 8., na 50 m delfin 9., a na 200 m leđno 6., dok je u disciplini 50 m leđno osvojio vrlo vrijednu brončanu medalju.

Dok su se stariji plivači PK „More” natjecali u Rijeci, mlađe plivačice i plivači natjecateli su u Splitu na Regionalnom prvenstvu za kategoriju početnika. Plivački klub „More“ predstavljali su Luna Kunčić, Lovre Aužina, Luka Šupe, Niko Koloper, Robert Nakić i Luka Vudrag. Ostvarili su svoje najbolje rezultate u individualnim disciplinama.

 

Iz kategorije: Sport